Membeer

Őtrollsága néhanapján értekezék a világ legnemesebb italáról

Friss topikok

Magyarok Söre - Barna

2013.01.06. 22:43 Member

Tesómtól hallottam tegnap a létezéséről, nem is adtam alább, beruháztam a Tanyasi Áruk Boltjában 195 forintot ebbe a 0,5 literbe. Mit kaptam cserébe?

Meggyőződésem, hogy a orgoványi Jäger Sörfőzde többféle címkével próbálja ugyanazt a sört eladni (pl. a Nimród és a világos Magyarok Söre nagyon hasonló karakterrel bír - Ugyanolyan szar) és itt próbál hatni a nemzeti érzelmekre az 1939 és 1946 között használt irredenta angyalos középcímer és a történelmi Magyarország szimbólumokat használatával. Ízben kissé jellegtelen, enyhén kesernyés, érződik rajta valamiféle karamellizálódott maláta íz, de közelébe sem ér pl. a Soproni Démonnak. Alkoholtartalma 4,8%, berúgni nem fogunk tőle, éppen elég az ismerkedéshez. Illata nincs.

Általában nem íz, hanem ár alapján választok nedűt, sajnos ide jutottunk, a fő kérdés, hogy megéri-e beruházni majdnem kétszáz forintot ezért a félliteres sörért? A válaszom: Nem. 6/10 Viszont ha véletlenül megfordultok augusztusban a Magyarok Országos Gyűlésén, a kölessört feltétlenül próbáljátok ki, ha az árus ismét tiszteletét teszi.

Ha már hazafias sör, hazafias metált neki:

Szólj hozzá!

Címkék: Magyar sör

A bejegyzés trackback címe:

https://membeer.blog.hu/api/trackback/id/tr535002245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása